Fissman 1000ml Vakuum Glas Liner Flaske med To Kopper Design Violet termokande Køkken Tilbehør Fissman 1000ml Vakuum Glas Liner Flaske med To Kopper Design Violet termokande Køkken Tilbehør Fissman 1000ml Vakuum Glas Liner Flaske med To Kopper Design Violet termokande Køkken Tilbehør

Fissman 1000ml Vakuum Glas Liner Flaske med To Kopper Design Violet termokande Køkken Tilbehør

kr183.35 kr100.81
På lager
a268

Tags: kolbe hofte, honda sommer, 1 liter rustfrit stål vand flaske, kolbe temperatur, cofee cup, dragon kolbe, keramiske thermo, og vakuum, fissman kniv, yijiamei.

 • Termisk Isolering Performance: >24 timer
  Glas Liner Materiale: Glas
  Model-Nummer: 9793
  Certificering: CE / EU
  Materiale: plast uden glas vaccum kolbe
  Der Gælder Mennesker,: Elskere
  Drinkware Type: Termoflasker & Thermoses
  Funktion: Øko-Venligt
  Flaske Type: vakuum
  Termokande Materiale: Plast
  Produktion: Termoflasker
  Metal Type: Glas
  Mærke: fissman
  Form: Lige Cup

  Fissman VAKUUM Glas 1L Flaske med Dobbelt Kopper Design, uanset Om du slapper af og nyder livet eller på arbejde,det er lettere at gøre med din favoritdrink.FISSMAN bekymrer sig om deres kunder'convenience så vi udviklede en samling af lyse og stilfulde vakuum isoleret kander med et glas liner.De er ideelle til opbevaring af ikke kun varme drikke,men også for at holde kolde drinks kølet.Det inderste glas liner af vacuum jug er dækket med en elegant plast, der er designet til at opretholde temperatur og giver pålidelig beskyttelse.Kanden er udstyret med en speciel easy-grip håndtag,en praktisk tud til at fylde og en knap, der giver nem adgang til den drink.Materiale af kolben er sikker,hygiejnisk og ikke absorbere lugt.Den termiske vacuum jug af Fissman kan ikke kun bruges i hjemmet og på arbejdspladsen,men også på udflugter og ture. ● Holde varmen i en længere periode: >8 timer ● Velegnet til varme og kolde drikke ● ikke absorberer lugt ● Let at bruge og funktionelle ● Ideel til hjem,arbejde,rejse og ferie ● Udskiftelige glas liner ● Attraktive, moderne farver og design

  Materiale : Plast uden Glas vaccum kolbe

  BETJENINGSVEJLEDNING FOR TERMISK VACUUM JUG GLAS LINER: ● Wsh kanden grundigt med et rengøringsmiddel,skyl godt og tør, før den første brug. ● For at fjerne klistermærker fra kanden fugtig dem med varmt vand og tør forsigtigt fra enhver form for rester ved hjælp af den bløde side af en svamp. ● Brug ikke metal scourers eller rengøringsmidler, der indeholder slibemidler -, klor-eller ammoniak til at rense kande.Brug kun den bløde side af en svamp. ● Enheden må ikke nedsænkes kande i vandet helt. ● Opbevar kande med låg fjernet for at undgå udviklingen af bakterier og lugt. ● Enheden må ikke vaske kanden eller dets komponenter i opvaskemaskine. ● Enheden må ikke koge alle plastik dele. ● Vær opmærksom på, at glasset liner er skrøbelige og kan gå i stykker, hvis det misbruges. ● Du må ikke adskille kanden, og du må ikke fjerne glas liner. ● Sørg for, at bunden af kanden er altid godt fastspændt. ● Spænd kande låget godt fast,uden at lægge for stor kraft. ● Enheden må ikke lukke vacuum jug immdeiately efter at hælde kogende vand i det.Vent 2-3 minutter, før vi gør det.Ellers kan det være svært at åbne termokande senere. ● Kanden kan bruges til at holde temperaturen af både varme og kolde drikke.For at opnå de bedste resultater,varme eller kolde vacuum jug inden brug,for at fylde det med varmt eller koldt vand, som foreskrevet. ● Enhver form for flydende skal ont være storde i kande til mere end 48 timer. ● Større volumen af de kander,jo længere det holder den korrekte temperatur.For en lang tur det er bedre at købe en vacuum jug med en større kapacitet. ● Vacuum jug ikke kan bruges til at gemme kulsyreholdige drikkevarer. ● Undlad at smide isterninger i glasset liner. ● Mens fylde en kande aldrig holde dig i ansigtet direkte over sin hals(for at undgå forbrændinger). ● For at undgå at brænde dig selv,du må ikke drikke fra halsen af en kande,men hæld det i et krus første. ● Lad ikke børn bruge kanden.Det er beregnet til voksnes brug. ● Kanden må ikke anvendes til at opbevare drikkevarer baseret på mælk eller babymad på grund af muligheden for bakteriel vækst. ● Hvis kanden er blevet tabt eller beskadiget,at den indre kolbe kan blive brudt.Under ingen omstændigheder kan du bruge indholdet, da det kan indeholde glas. ● Hvis kanden er blevet tabt eller beskadiget,skal den skilles ad og tjekket grundigt, før det bruges igen. ● Skal du følge den pleje vejledning og vakuum isoleret kande vil tjene dig i lang tid. ● Dette produkt lever op til alle sikkerheds-og hygiejnestandarder.

 • Anmeldelser (5)

  • Luisalfre 009

   Very well packed. 5 stars

  • Offstring69

   yes, I have received this item

  • Kmelehin

   Come quickly. No leaking. Inside the glass with points as well as written here in the reviews, but not scary.

  • Man4ik25

   Excellent

  • Strife324

   Thermos liked. Cute, high-quality, not a single smell, filled with boiling water, testing, outside nothing heats up, class!!!!!!

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer