NCP1216D100R2G 16D10 SOP8

NCP1216D100R2G 16D10 SOP8

kr27.51
På lager
a642

Tags: nanlite softbox 60, puloves vinter mænd, insekt print nederdel, mærkat style søde piger, rc termisk bilsættet, objekter voksen rummet, nike dry hoodie fz, polar tæppe hår, insekt nat lys.

 • Strømkilde: AC
  Beskytte Funktion: Forseglet
  Teori: Solid State Relæ
  Kontakt Belastning: Lavt Strømforbrug
  Brug: Generelt Formål
  Spænding: 0
  Model-Nummer: 0

  Tips:de seneste fremkomsten af en masse mennesker, der bruger den software, kopi-shop, baby,vi vil være klager i slutningen,jeg Division butik navn"Shenzhen Heng source e-Commerce ",Wang nummer"Hyung kilde Elektroniske" i Taobao kun denne ene,ingen butikker,for at undgå tab,bedes du nøje identificeret,så for ikke at blive snydt!

  Velkommen til at protegere

  Via 888 yuan gratis forsendelse med Hurtig til Yuantong,andre kurer 900 yuan Gratis Forsendelse ,

  (SF undtaget), hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte kundeservice,Tak!!!

  Da vi opererer i den elektroniske komponenter racen meget,ingen ved et upload, hvis du er i vores butik kan du ikke finde den ønskede model,bedes du kontakte os ,vil vi være meget hurtigt for dig citater.

  Professionel støtte IC :husholdningsapparater IC -, bil -, IC -, kommunikations-IC , IC -, og andre elektroniske komponenter

  Package:SMD( SOP ),in-line( DIP ),fire (QFP) ,triode,diode,modul, PLCC

  Denne butik til at støtte med et enkelt Alle :strømforsyning IC,modstand kondensator induktorer,skifter -, USB-stik ,to trioder,optisk kobling serie, IC elektroniske komponenter osv.

  1. På grund af køberne til at købe den del af tiden,for modtagelse af varer af tid på forskellige krav,plus provinsen og uden for provinsen modtagelse af varer efter vægt og den tid, der er forskellige,forskellige Express Company levering hastighed er også forskellige,så det specifikke shipping pris venligst købere, før du foretager den første kontakt ,vi er standard håret igennem Kurer ( Z T O ) , fortsatte med tunge produkter foretrukne Deppon Hurtig og passere Kurer ,presserende forsendelse for SF, Hurtig ,forsendelse af betalte gebyrer,begrænsning sammenligning er garanteret, som beskrevet ovenfor Hurtig mindre end eller andre omstændigheder nødt til at skifte til anden fragtmand, bedes du kontakte os.

  2 . På grund af den samme slags elektronisk komponent, som er modeller af fabrikanten er nogle gange en række producenter,nogle gange produktionsdatoen er ligeledes mere,så billederne er kun til reference ,der normalt kun giver et producenter billede til købere reference,nogle gange lille del af modellen, når levering, kan ikke i overensstemmelse med billeder af producenter forsendelser,selvfølgelig, hvis tiden tillader det vil vi også straks med kunderne tydeligt beskrevet,så de køber, hvis de elementer af de strengere krav,bemærk i at købe element vil have en endelse eller producenter og andre særlige krav ,skal du tale med en kunde-service description-eller i kommentarer til de skriftlige erklæringer, for at opfylde behovene hos vores kunder.

  3. Om køberen til at kvittere for pakken :vi hver pakke er en pålidelig og sikker måde, pakket fint og godt,men nogle gange kurer firma er hård sex levering vil medføre, at de komponenter, der er beskadiget eller mangler. Den deraf følgende tab kan bede Hurtig Selskab for kompensation. Tegn, hvis du finder pakken beskadiget, mens nøgen inde i den elektroniske komponenter,kan du være sikker på at du omhyggeligt kontrollere varen. Købere inspektion, bedes du kontrollere køb af model og om antallet, der er forkert og at pakken er beskadiget,bedes du spot nægte,derefter i overensstemmelse med en Udtrykkelig ordre om forsendelse side af telefon til at kontakte os,at vores proces.

  4. Om betaling :betaling med PayPal venner venligst direkte betaling. Guangdong-provinsen kan ske kontant ved levering,dvs, med kurer kontant ved levering. Der er ingen Alipay venner kan kontakte os via andre platforme til at handle eller direkte overførsel til vores Bank konto,er vores betaling er modtaget straks levering,har en chat-rekord kan blive certificeret,kan du være sikker på! Skal du gøre din indbetaling vil være din shipping adresse. Navn. Telefon og indbetaling beløb, og du ønsker at baby modeller, der sendes til os,så vi rettidig og korrekt levere til dig.

  5. After-sales service:når du modtager varerne, hvis du har problemer ,bedes du kontakte den butik, vi vil straks give dig en løsning,der ikke er i butikken for at købe komponenter og har været på maskinen, svejsning,shear PIN-kode eller ved at køber af operationelle fejl og andre menneskeskabte årsager element til at brænde ud,og til gengæld den måde, fordi emballagen ikke er stærk og beskadiget,og denne shop vil ikke blive givet udveksling,ikke-kvalitet problemer, udskiftning af den fragt, som køber er ansvarlig for.

  Pro,har modtaget varerne,skal du ikke glemme, at en favorit shop Åh,og give ros+shop ud af den evaluering Åh,kunder ovenfor, hang Kilder, Elektronik, din tilfredshed er vores stræben.

  Í☆velkommen til at købe vores produkter,ønsker du glad shopping.

 • Anmeldelser (0)

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer